Børn & Unge i Nord

Vi instruktører og trænere i B&U-afdelingen har stor fokus på at give børn og  unge i klubben en oplevelse for livet. Vi har omkring 30 medlemmer i alderen 12 til 18 år.

Er du ny i kajak?

Nye ungdomsroere kan starte i det år de fylder 12. Træningsdagene bliver: mandag og onsdag fra kl. 17.50 til 20.30. Det er vigtigt, at man kan deltage begge dage, da vi bygger træningen og den basale viden op omkring det, som blev øvet gangen før.

Er man voksen medlem af Kano- og Kajakklub Nord og har børn, der ikke er fyldt 12 år (alder 10-12 år), og som gerne vil ro kajak, er der mulighed for at starte op sammen med sit barn på ungdomsholdet. Denne mulighed er for at sikre tilstrækkelig hjælp og assistance til børnene og for på sigt at kunne rekruttere flere instruktør kræfter. 


Der er opstart for nye roere omkring 1. maj. Sæsonprogrammet og andre praktiske oplysninger se nedenstående.

Det er vigtigt, at man som minimum kan svømme 600 m og ikke er bange for vand. Samtidig vil vi gerne have kendskab til, hvis den unge lider af kroniske sygdomme eller diagnoser, som vi skal have kendskab til. Derud giver I ved tilmelding lov til at vi kan del billeder på vores lukkede facebook side.

Vi tager imod nye tilmeldinger til den kommende sæson i perioden 1. november til 15. marts. E-mail til: ungdom@kkkn.dk 

TRÆNINGSTIDER:

Mandag kl. 17.50 til 20.30

Onsdag kl. 17.50 til 20.30

 

Vigtige datoer for nye medlemmer 2019:

13. eller 27. april 2019 forældre introduktion kl. 12.30 i svømmehallen

13. eller 27. april 2019 opstart i svømmehal kl. 13.00 til 16.00

4. maj 2019 opstart i klubhuset kl. 9.00 til 16.00

8. maj 2019 klubaften opstart, herefter mandag og onsdag indtil sommerferien med udtagelse af helligdage. Efter sommerferien starter vi igen op, og træner alle mandage og onsdage indtil slut sebtember. Alle deltager i løbet Mølleåens Blå Bånd. 

 

Fælles træning for alle

Børn/unge holdet - både begyndere og øvede - træner sammen to gange om ugen i hele sæsonen (1. maj til 30. september) og er hele tiden i trygge hænder hos vores trofaste trop af instruktører og trænere. En trop, der udgør nogle af de største ildsjæle i klubben.

Der er både plads til unge som gerne vil ro i et roligt tempo, og til dem som gerne vil lære at ro hurtigt.

Vi tager udgangspunkt i de unges færdigheder og erfaring og planlægger individuel træning/roning med det for øje, at det skal være sjovt og udfordrende for alle. Vi giver dem indblik i de aspekter, der gør en forskel indenfor kajak- og kanosporten.

Og det skal være sjovt. Vi forsøger hele tiden på at gøre det sjovere men aldrig uden det for øje, at der skal være en udfordring i forbindelse med den daglige træning. Vi bliver nemlig bedre samtidig med at vi har det sjovt.

Området omkring Furesøbad giver altid mulighed for leg og sjov, der ikke altid - og nødvendigvis - har med vores sport at gøre.

Vi slutter hver træning af med fælles kage spisning og en kort snak om dagens oplevelser.

Eliten

Vi satser også på dem, der ønsker at prøve kræfter med sporten på konkurrenceplan. Dette indebærer f.eks. ekstra træningsdage udover den faste træning tirsdag og torsdag, indendørs træning i vinterperioden og deltagelse i kajakløb og -stævner.

De dygtigste har mulighed for at blive optaget på det fælles træningscenter Talentcenter Hovedstaden, TCH, der for nogen er springbrættet for optagelse på landsholdet. Vi har i øjeblikket tre kajakroere optaget på TCH.

B&U i billeder

Henter billeder...

Kan du allerede ro kajak?

Hvis du allerede har erfaring fra en anden klub og af en eller anden grund ønsker andre udfordringer i en ny klub, kan du ligeledes kontakte os på ungdom@kkkn.dk. Så tager vi den derfra.

B&U i billeder

Henter billeder...