Vintertræning

I vinterperioden, hvor vind og vejr nogle gange afholder os fra ar komme på vandet, slipper vi alligevel ikke træningen. Mange medlemmer trækker indenfor og gør flittig brug af vores kajakergometre og vores træningsrum hvor vi har udstyr til træning af både styrke og kondition. I kano- og kajaksporten er der desuden en lang tradition for at dyrke orienteringsløb i vinterperioden, og det er også en mulighed for Nords medlemmer.

O-løb

Et af formålene med orienteringsløb (o- løb) i vintersæsonen er at få noget spændende løbetræning, mere vinteraktivitet og socialt samvær herunder med andre fra de Nordsjællandske Kano- og Kajakklubber. Startgebyret betaler klubben. Der er forskellige klasser herunder parløbsklassen, som er blevet meget populær med mange deltagere.

Læs mere på Holdsiden under O-løb, hvor du  kan se de aktuelle løbsdatoer.

Kajakpolo

Kajakpolo er en spændende sport, da den kombinerer boldspillets taktik og sammenspil, med den fysiske udfordring i at håndtere en kajak. Kajakpolo kan dyrkes både udendørs og i svømmehal, hvilket betyder at sporten kan dyrkes hele året. Kano og Kajakklubben NORD inviterer alle der har lyst, til at komme og prøve kajakpolo.

Om sommeren trænes ved Furesøbad hver tirsdag kl. 19.00. I vinterhalvåret trænes i Værløse svømmehal om onsdagen fra kl. 21.00.

Det er ikke en forudsætning at du har roet kajak før, men du skal være tryg ved vand og kunne svømme. Kajakpolo kan dyrkes af alle - fra 12 år og opefter.

Klubben står for vejledning og instruktionen i håndtering af kajakkerne og vi lægger naturligvis stor vægt på sikkerheden. 

Rulletræning

I vintersæsonen er der mulighed for at lære at rulle i havkajak - eller blive endnu bedre - i Værløse Svømmehal. Nærmere info udsendes til alle medlemmer inden vi går i gang.