Vintertræning

I vinterperioden, hvor vind og vejr nogle gange afholder os fra ar komme på vandet, slipper vi alligevel ikke træningen. Mange medlemmer trækker indenfor og gør flittig brug af vores kajakergometre og vores træningsrum hvor vi har udstyr til træning af både styrke og kondition. I kano- og kajaksporten er der desuden en lang tradition for at dyrke orienteringsløb i vinterperioden, og det er også en mulighed for Nords medlemmer.

O-løb

Så står næste orienteringsløbssæson foran. Et af formålene med orienteringsløb (o- løb) i vintersæsonen er at få noget spændende løbetræning, mere vinteraktivitet og socialt samvær herunder med andre fra de Nordsjællandske Kano- og Kajakklubber. Startgebyret betaler klubben. Der er forskellige klasser herunder parløbsklassen, som er blevet meget populær med mange deltagere.

Til- eller framelding til orienteringsløb kan ske til Carl-Henrik Guldbæk ved helst at maile   på følgende mailadresse: Guldbaek@nypost.dk   eller at ringe på tlf. 4448 3597.

Denne sæson ser på nuværende tidspunkt sådan ud:

 

Dato

Skov

Bemærkninger

Tilmelding Carl-Henrik i hænde:

1. løb

01. oktober 2017

Ermelunden

Kopier tilmeldingsskemaet og send det på mail.

09. september 2017

2. løb

05. november 2017

Boserup Skov

 

14. oktober 2017

3. løb

03. december 2017

Amager Fælled

 

11. november 2017

4. løb

07. januar 2018

Teglstrup Hegn

 

16. december 2017

5. løb

04. februar 2018

Nørreskoven

Nord er banelægger. Fra Nords lokaler.

13. januar 2018

6. løb

04. marts 2018

Rude Skov

 

10. februar 2018

Med venlig hilsen

 

Carl-Henrik Guldbæk

holdleder for vinterorienteringsløb

Kajakpolo

Kajakpolo er en spændende sport, da den kombinerer boldspillets taktik og sammenspil, med den fysiske udfordring i at håndtere en kajak. Kajakpolo kan dyrkes både udendørs og i svømmehal, hvilket betyder at sporten kan dyrkes hele året. Kano og Kajakklubben NORD inviterer alle der har lyst, til at komme og prøve kajakpolo.

 

Om sommeren trænes ved Furesøbad hver tirsdag kl. 19.00. I vinterhalvåret trænes i Værløse svømmehal om onsdagen fra kl. 21.00.

 

Det er ikke en forudsætning at du har roet kajak før, men du skal være tryg ved vand og kunne svømme. Kajakpolo kan dyrkes af alle - fra 12 år og opefter.

 

Klubben står for vejledning og instruktionen i håndtering af kajakkerne og vi lægger naturligvis stor vægt på sikkerheden. 

Havkajak

Klik og redigér. Indsæt din tekst her....