Vær med til orienteringsløb

Tilmelding: hans@lolk-hansen.dk

Orienteringsløb (O-løb) i vintersæsonen giver noget spændende løbetræning, mere vinteraktivitet og socialt samvær. Du møder folk fra de andre kano- og kajakklubber i Nordsjælland og området omkring København.

Startgebyret betaler Nord.

Vi håber, at rigtig mange får lyst til at løbe med.

Klasser og løbsdistancer

• Herrer løber 7,5-8 km med 13-16 poster.
  • Par herre/herre løber 7,5-8 km med 13-16 poster.
  • Old boys har 5,5-5,9 km med 10-14 poster.
  • Herre/herre par kan løbe på Old boys banen, men det er uden for konkurrence.
  • Damer, old ladies, piger, drenge og par dame/dame løber 5,5-5,9 km med 10 – 14 poster.
  • Par MIX og ungdomspar løber 5,5- 5,9 km med 10-14 poster.
  • Trimbanen er på 3,5-4,0 km med 8-10 poster, den er ikke for svær.

Der er individuelle præmier, vandrepræmier til hurtigste herrer-, dame-, old ladies- og oldboys og klubhold. Ønsker man at gå efter præmier, kan det anbefalet at løbe alene - eller på et hold (2-3 personer), som ikke skifter deltagere over de 6 løb i sæsonnen.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig for ét løb ad gangen eller for hele sæsonen på én gang. Det sidste er det nemmeste for mig.

Tilmelding sker ved at udfylde skemaet her nedenfor og sende det til mig på hans@lolk-hansen.dk.

Framelding sker ligeledes per e-mail.

Tilmeld ikke piger og drenge uden en ledsager, der kan orientere sig rimeligt ved hjælp af et O-kort.

Tilmelding de enkelte løb skal ske senest om lørdagen 15 dage (2 uger) før et O-løb (hvis du ikke har tilmeldt dig for hele sæsonen, 15 dage før dit første løb).

Oplysninger om de enkelte løb

Forud for hvert løb får du sendt en oversigt over forholdene for løbet med mødested og starttider.

Desuden kan du på hjemmesiden http://dkfolob.dk finde oplysninger om løbene. Det er blandt andet mødesteder, starttider og resultater for de enkelte løb, og her findes også regler og aldersgrænser. En artikel om O-løbs-teknik giver nyttig viden til at finde rundt efter kort.

VIGTIGT: Bemærk, at der løbes uden kompas.

Små tips: Husk, at solen står i syd kl. 12.00. Bemærk vindens retning, før du starter.

Det er meget vigtigt, at alle, der starter på et løb, melder sig tilbage i målet, der er samme sted som starten.

Maksimaltid på 2 1/2 time må ikke overskrides. Posterne samles ind umiddelbart efter maksimaltid for sidste løber.