Medlemskab?

Alle kan blive medlem af NORD - læs nedenfor hvordan.

Nybegynder?


Hvis du er nybegynder, skal du gennemgå et af vores kurser.

For børn og unge holder vi kurser i turkajak. Læs mere om vores tilbud til børn og unge her.

For voksne holder vi kurser i både turkajak og i havkajak. Læs mere om vores tilbud til voksne her.

Erfaren?


Har du allerede den fornødne erfaring, f.eks. gennem frigivelse fra en anden klub, kan du blive medlem af Nord i den grad vi har plads til nye medlemmer.

Inden du kan blive medlem, skal dine færdigheder testes af en af vores instruktører. For at få en aftale i stand skal du skrive til klubbens formand. Hvis du bliver godkendt kan du efterfølgende blive medlem.

Hvad koster det?

Se kontingent og andre priser her.

Hvad får jeg?
Som medlem af Nord får du adgang til at bruge klubbens mange både inden for de bådtyper, du er frigivet til. Desuden har vi turkanoer som alle voksenfrigivne medlemmer må bruge. Til supplerende træning har vi et styrketræningsrum med mange forskellige muligheder, og i bådhallen har vi kajak-ergometre.

Og så får du selvfølgelig mulighed for godt samvær med de mange øvrige medlemmer både på vandet, i klublokalet og på terrassen med udsigt over søen. Vi er aktive året rundt både socialt og sportsligt.

Hvordan?
Hvis du har flere spørgsmål om indmeldelse eller skal meldes ind i forbindelse med kursus eller efter godkendelse af instruktør, så skal du kontakte vores kasserer.